Patoloji Dernekleri Federasyonu

 Beni Hatırla | Şifremi Unuttum

Glomerülonefritler - Çevrim İçi Kurs


Glomerülonefritler – Çevrim İçi Kurs”umuzu Ege Patoloji Derneği ve PDF Nefropatoloji Çalışma Grubu 4 Haziran 2022 tarihinde  olarak gerçekleştireceğiz.

BİLİMSEL PROGRAM

Bilimsel program için tıklayınız.  

 

KURS ÜCRETLERİ

Kayıt Tipi

Kayıt Ücreti

Uzman

150 TL

Asistan

75 TL

 

*Kayıt ücretlerine KDV dahil edilmiştir.

BANKA BİLGİLERİ

Kurs ücreti aşağıdaki hesap bilgilerine istinaden havale olarak yatırılacaktır. (Kredi kartı ile ödeme yapılamamaktadır.)

Banka Hesap Bilgileri

Hesap Adı

Ege Patoloji Derneği İktisadi İşletmesi

IBAN No TL

TR 1700 0320 0000 0000 6201 4334

 

Not : Havale işlemini gerçekleştirirken açıklama kısmına kayıt olacak olan kişinin adını, soyadını ve kurs ismini yazmasını önemle rica ederiz. Katılımcılara ödeme kontrolü gerçekleştirildikten sonra sistem üzerinden onaylanarak sisteme kayıtlı mail adreslerine konfirmasyon mektubu ve kurs katılım bilgileri iletilecektir.

KAYIT

Kayıt olmak için butona tıklayınız. 

 

ÖNEMLİ NOTLAR

Son Kayıt Tarihi: 2 Haziran 2022

Ödemenizi yukarıda belirtilen hesap bilgilerine yaptıktan sonra kayıt konfirmeniz bir hafta içerisinde iletilecektir. Kursumuz Zoom platformu üzerinden gerçekleşecek olup, yayın link ve şifre detaylarınız kayıt sistemindeki mail adresinize 3 Haziran 2022, Cuma Günü akşamı gönderilecektir.

 

İade ve İptaller: 20 Mayıs 2022 tarihine kadar yapılan iptallerde kayıt ücreti iade edilir. Bu tarihten sonraki iptallerde ücret iadesi yapılmayacaktır.

 

« Geri

İzinsiz kopyalama yapılmaz, her hakkı saklıdır. Copyright © 2024, Patoloji Dernekleri Federasyonu