Patoloji Dernekleri Federasyonu

 Beni Hatırla | Şifremi Unuttum

Moleküler Patoloji Günü IV


Bu yıl Moleküler Patoloji Günü IV toplantısı küresel salgın nedeniyle çevrimiçi toplantı olarak gerçekleştirilebilecektir. Yurt dışı konuşmacılarımızın desteği ile ülkemizin her köşesinden katılıma uygun çok daha verimli bir toplantı yapabilmeyi umuyoruz. 

DEÜ Tıp Fakültesi Patoloji AD ve DEÜ SBE Moleküler Patoloji AD tarafından düzenlenen toplantı, bu yıl Patoloji Dernekleri Federasyonu çatısı altında sanal ortamda gerçekleştirilecektir.  Oturumları iki güne bölmenin katılımı kolaylaştıracağı düşünülmektedir. 

Türkçe'ye ilk çevrilen Moleküler Patoloji kitabının editörü olan Prof Dr Fernando Schmitt'in,  moleküler patoloji çalışmalarını yurt dışında büyük başarıyla sürdüren çoğunuzun tanıdığı hocalarımız Prof Dr Serhan Alkan, Doç Dr Sertaç Kip ve Doç Dr Ömer Yılmaz'ın da toplantıya katılmayı kabul etmeleri çok sevindirici ve gurur verici oldu. Toplantının gerçek anlamıyla güncel ve uluslararası düzeyde gerçekleşmesini umuyoruz. Doç Dr Ayça Erşen Danyeli'nin de katkılarıyla özellikle yeni nesil dizileme yöntemi ve farklı tümörlerde uygulamalarını, panel seçim deneyimlerini bizlere aktaracaklar. Sitopatolojide moleküler patoloji uygulamalarını da ayrıca dinleyebileceğiz. 

Moleküler Patoloji doktoralarını sürdüren değerli meslektaşlarımız moleküler patoloji laboratuvarının nasıl olması gerektiğini tanımlayacaklar. 

Toplantıya emek veren konuşmacılarımıza düzenlemede emeği olan herkese şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Toplantımız katılımınızla zenginleşecektir. Sizleri Moleküler Patoloji Günü VI bilimsel etkinliğine davet ediyoruz. 

Katılım ücreti daha sonra bildirilecek olup, katılanlara katılım belgesi verilecektir.

Saygılarımızla

Prof Dr Sülen Sarıoğlu                                                          Prof Dr Kemal Bakır

DEÜ SBE Moleküler Patoloji AD Başkanı              Patoloji Dernekleri Federasyonu Başkanı 

 

Düzenleme Kurulu:

 

Prof Dr Sülen Sarıoğlu (Koordinatör)

Prof Dr Safiye Aktaş

Prof Dr Meral Koyuncuoğlu

Prof Dr Banu Lebe 

Prof Dr Erdener Özer

Prof Dr Sermin Özkal

Prof Dr Özgül Sağol

Prof Dr Burçin Tuna

Prof Dr Çağnur Ulukuş

Prof Dr Kutsal Yörükoğlu

Doç Dr Merih Güray Durak

Doç Dr Duygu Gürel

Doç Dr Mehtat Ünlü

Dr Öğretim Üyesi Anıl Aysal Ağalar

 

Programı görüntülemek için tıklayınız.

Kayıt ve Katılımı Koşulları için tıklayınız.

 

« Geri

İzinsiz kopyalama yapılmaz, her hakkı saklıdır. Copyright © 2024, Patoloji Dernekleri Federasyonu