Patoloji Dernekleri Federasyonu

 Beni Hatırla | Şifremi Unuttum

IAP hakkında


Değerli Üyeler,

Bilindiği üzere Turkish Division olarak, IAP’ye üye sayımıza göre aidat yatırılmaktadır. Federasyonumuz 2014 yılı için, kişi başına 6 doları IAP hesabına göndermiştir. Her üye için hesaplanan yaklaşık 15 TL’nin Patoloji Dernekleri Federasyonu hesabına bir hafta içinde yatırılması önemle arzolunur. Yeni yılda (2015) üye olanlar yatırmayacaktır. Hesap bilgisi aşağıdadır:

İş Bankası İbni Sina Şubesi

Patoloji Dernekleri Federasyonu cari hesabı 

TR16 0006 4000 0014 3640 0770 58

IAP Turkish Division IAP’nin genel kurullarında üye sayısına göre 2 üye ile temsil edilmektedir. Temsiliyet ağırlığımızı arttırabilmek amacıyla üye sayısını arttırmak için desteğinizi rica ediyoruz. Üyeliğin mali yükümlülüğü yılda 6 dolardır. Buna karşılık IAP ve USCAP kongrelerinde üyelere hatırı sayılır indirim yapılmaktadır. Özellikle iyi yabancı dil bilen uzman arkadaşlarımızı teşvik etmenizi önemle rica ederiz.

Mayıs ayı başında (2-3 Mayıs) Ankara’da yapılacak olan ve konularında çok önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşecek olan “Yumuşak Doku” kursunun kayıtları devam etmektedir. Duyuru konusunda yardımlarınızı rica ediyoruz.

Saygılarımızla

Prof Dr İlhan Tuncer

Başkan

Prof Dr Sıtkı Tuzlalı

Sekreter

Prof Dr Işınsu Kuzu

Sayman

 

« Geri

İzinsiz kopyalama yapılmaz, her hakkı saklıdır. Copyright © 2024, Patoloji Dernekleri Federasyonu